Spletna stran v novi preobleki

Spoštovani.

Krajevna skupnost drži dolgoletno tradicijo svoje spletne strani. Pred nami je prenovljena. Namen prenove je, da jo še bolje približamo uporabniku; krajanom in seveda tudi drugim obiskovalcem. Stran je prilagojena uporabi na mobilnih telefonih, brez katerih danes enostavno ne gre in ki so danes predvsem pri mladih po obiskanosti že prehiteli osebne računalnike in prenosnike. Prenovljena spletna stran na enem mestu združuje vse pomembnejše informacije v krajevni skupnosti, s skupnim pregledom t.i. facebook tokov (feed-ov) objav društev in organizacij v krajevni skupnosti, ki imajo ustvarjeno skupino. Prav tako tudi s skupnim pregledom koledarja dogodkov.

Prilagoditev mobilnim napravam in informacije na enem mestu pa je pravzaprav tudi glavni namen prenove. A hkrati tudi osvežen digitalni odtis teh prelepih krajev in zaselkov, ki nosijo tudi bogato kulturno, zgodovinsko in naravno dediščino. Bogati pa so tudi po številnih ustvarjalnih, predanih in delovnih ljudeh, ki vsak po svoje dajejo pečat tem krajem.  In tudi ta spletna stran je po zasnovi, vsebini, izdelavi, fotografijah,… produkt teh krajev.

Vsak začetek je težak, zato bomo veseli vsakega komentarja, predloga, popravka in tudi pohvale – v rubriki Kontakt, Pišete nam. Verjamemo, da nam skozi ta začetni čas skupaj uspe »dokončati« in da v prihodnje skupaj z vami ustvarjamo vsebino. Naj nas povezuje.

KS Čemšenik